Minden itt bemutatott kép, szöveg, ár és egyéb információ megfelel a készítés időpontjában aktuális tervnek, és informatív jelleggel bír. Későbbi változtatások joga fenntartva. Tévedésekért nem vállal felelősséget a transporter-talalkozo.hu. Minden megadott ár csak informatív jellegű, mely tartalmazza az általános forgalmi adót.
A program valamennyi részével együtt (adatok, képek) szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jogvédelem törvényének szűk határain kívül történő mindenféle engedély nélküli alkalmazás tilos és büntetendő. Ez különösen érvényes a sokszorosításra, fordításra, mikrofilmezésre és elektronikus rendszerekben történő feldolgozásra.

A képek felhasználása csak személyes célra megengedett. A Volkswagen AG számos bejegyzett márkanév (áruvédjegy) tulajdonosa. Különösen védettek a Volkswagen Logo, Volkswagen, VW, VW AG, Volkswagen Service, Drivers wanted, Lupo, Passat, Beetle, New Beetle, New Beetle Logo, Bora, Golf, Polo, Sharan, Jetta, Variant, Caravelle, TDI, SDI, PDI, GTI, 3L, VR6, W10, W12, W16, W18, Syncro, 4MOTION márkajelzések.

Az, hogy egy jel ebben a felsorolásban nem szerepel és / vagy valamely szövegben nem márkaként (áruvédjegy) van jelölve, nem úgy értelmezendő, hogy ez a jel nem bejegyzett márka (áruvédjegy) és / vagy ez a jel az áruvédjegy jogosultjának előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül
alkalmazható lenne.

Close Menu