Ahol érzed majd a langy szellő simogatását (külső helyszín):

Tranyó-kavalkád;

A lényeg: az első hazai, kifejezetten a VW Trasnportereknek és gazdáiknak rendezett összejövetel, ahol minden tulajdonos büszkén állhat autójával a sorban, segítve ezzel a VW Transporter kultuszának magyarországi erősítését. Itt megmutathatod, hogy része vagy egy közösségnek, ami eddig még nem került a nagy nyilvánosság elé; a magyarországi VW Transporter rajongói táborának. Legyél része egy hagyomány megteremtésének, egy mellőzöttnek hitt autó előtérbe kerülésének, a kultusz erősítésének.

Autója-mestere;

Ügyességi versenyek Transporterrel ? de ez legyen meglepetés, hogy senki ne tudjon előre készülni és egyenlők legyenek az esélyek. Egy biztos: olyan feladatok lesznek, ami kötődik a Transporterhez, ami annak jellegéből fakad és megmutathatod, mennyire uralod a gépet és milyen csapatjátékos vagy.

Told ide a bringát és lökd a sódert?

Interaktív autó-bemutató kiemelt helyszínen, a résztvevők közül válogatva. Lehetőséget kapsz arra, hogy megmutasd a világnak büszkeségedet és elmeséld a történeted.

Ne a szomszédét stíröld, ez a zsír verda!

?Leg? Transporter? versenyek a közönség szavazata alapján Pl.:

Legmesszebbről érkezett Tranyó (ezt nem a közönség dönti el),

Legmelósabb Tranyó (melyik autón érezhető a leginkább, hogy a munkára termett, hogy gazdáját segíti),

Legutazósabb Tranyó (melyik autón látszik a világjárás, a megélt kalandok és kilométerek ezreire termettség),

Legcsaládibb Tranyó (melyik autó a leginkább családbarát, amelyiken látszik, hogy a gyereksereg és a nagyi is gyakran utazik benne),

Legpimpeltebb Tranyó (melyik a legigényesebben tuningolt autó),

Legbulisabb Tranyó (melyik autó a legőrültebb, a leginkább extrém, a legpolgárpukkasztóbb)

Leglepukkantabb Tranyó (melyik autó az, mihez csak gumikesztyűvel, vagy csak védőruhában nyúlnál).

Részletek a “Programok/Nyeremények” link alatt.

Mentőt! Szálka ment a fakormányból a hüvelykembe!

Elsősegély bemutató baleset-szimulációval, ahol láthatod, mit kell tenni, ha már megtörtént a baj. Szakszerű bemutató kaszkadőr és szakértők részvételével, konferálással.

Speckó cuccok, régóta hiányzó emeltyűk, rikta miújságok;

Alkatrész- és tartozékbörze, amit a találkozón résztvevők saját garázsaikból hoznak majd, de legfeljebb annyit, amennyi a harmadik üléssor mögött elfér egy Tranyóban. Itt eladhatod a ? nem kereskedelmi mennyiségű ? felesleges cuccaidat, amit már nem használsz, ami foglalja a helyet, de másnak értéket jelenthet és segíthet előrejutni szeretett Transportere fejlesztésében.

Close Menu