Ahol nem süt majd rád a nap (belső helyszín):

Fanatikus manusok próbálják megmagyarázni rajongásuk és összetartozásuk miértjét;

A hazai Transporter-klubok, baráti társaságok, Transporter tulajdonosokat is tömörítő más klubok bemutatkozó standjai, ahol beszélgethetsz a tagokkal, megismerheted tevékenységüket, bepillanthatsz korábbi programjaikba és ha megtetszett egyik, vagy másik társaság, akár helyben csatlakozhatsz is hozzájuk.

Tranyó-evolúció;

Történelmi sor a Typ 2 mind az öt generációja részvételével, mely megmutatja a technika és a forma fejlődését és sokoldalúságát.

Transporter-activity;

Vetélkedő, élő társasjáték, hogy emelje a hangulatot és kiderüljön, ki a legügyesebb, vagy legszerencsésebb.

A rivaldafényben:

A nagyszínpadon kerül majd sor:

A VW Transporter T5 új modelljének bemutatkozására,

A tesztek, versenyek, Leg? Transporterekre leadott szavazatok eredményhirdetésére,

Tombola sorsolására,

Az esti nagy koncertre ? Ladánybene 27.

Hercegkisasszonyoknak és kiskrapekoknak ?

Játszótér és aktív gyerekprogramok a kicsiknek, hogy ne unatkozzanak, és a nagyok tovább maradhassanak. A srácok lefoglalásában szakemberek fognak segíteni és mindent megtesznek azért, hogy az aprónépnek is élvezetes és emlékezetes nap legyen ez az alkalom, és meginduljon bennük a kötődés a Volkswagen Transporter irányában.  Élőben fellép az Alma együttes. A játszóház 10:00 és 18:00 között várja a gyerekeket.

Kofalárma! Nem köll aztat bekönni!

Elsősegély-tanácsadás, hogyan láss el sérüléseket az úton, a kempingben, munka közben vagy éppen otthon, melyet a Szamaritánus mentők lelkes és szakértő tagsága prezentál.

Miből lett a cserebogár?

A VW Typ2 történelme tablókon, hogy bepillanthass egy legenda születésének és életének fontosabb állomásaiba.

Rajzolók, ötletelők, mesterek?

A VW Typ2 születésében fontosabb szerepet játszó vezetők, mérnökök rövid életrajzai tablókon.

Speckó vasak:

Különleges Transporterek, melyek megmutatják, mennyi mindenre alkalmas ez a típus, milyen sokoldalúan használják őket a cégek, vállalkozások, vagy éppen a kalandot kereső magánemberek. Különleges haszonjárművek, világot megjárt Typ2 láthatók majd ennek a kiállításnak a keretében.

– Hitted ezt, tudtál róla?

Teszt a VW Typ2 történelméről, az egyes generációkkal kapcsolatos tudnivalókról, a Typ2 életében fontos személyekről. Részletek a “Programok/Nyeremények” link alatt.

– Tranyós kaja;

Most versenybe szállhatsz kreativitásoddal és szakácsművészeteddel. Készíts olyan étket, amelyről zsigerből a Tranyó jut mindenki eszébe. Nem az íz, hanem a látvány a fontos – de azért ehetőnek kell lennie. Részletek a “Programok/Nyeremények” link alatt.

Sodródunk, borulunk…;

A Magyar Autóklub aktív bemutatója azoknak, akik nem kötik be magukat, hogy tudják, mi vár rájuk, de azoknak is, akik bekötik magukat, hogy tudják, jól teszik!

A srácok pedig  képezhetik magukat, hogy tudják, hogyan kell bringával, később pedig majd Tranyóval boldogulni a forgalomban. A borulás-szimulátor és a tanpálya a galérián 10:00 és 18:00 között várja a vállalkozó szellemű érdeklődőket.

– Véradás;

Azoknak, akik bemerik vállalni és segíteni szeretnének másokon. Mutassuk meg, hogy a hazai Transporteres közösség nem csak magára gondol, hanem segít azoknak, akik bajban vannak, akiknek nem felhőtlen az ég. A véradás a galérián 12:00 és 17:00 között lehetséges majd a Magyar Vöröskereszt szervezésében.

Akik nélkül nem lett volna ekkora felhajtás a talin ;

A támogatók, kereskedők standjai, ahol nézelődhetsz, vásárolhatsz, érdekes dolgokat ismerhetsz meg.

?Mi szem-szájnak ingere?.?

Büfé a megszomjazott és megfáradt vándoroknak, kimerült csapatoknak, a látványtól megszédült látogatóknak.

Close Menu