A hozzáférések naplózása

Amikor Ön belép a www.transporter-talalkozo.hu honlapra, illetve bármilyen oldalt behív vagy adatot kikeres, akkor erről a műveletről a használat során naplóadatok kerülnek letárolásra. Az egyes behívások/keresések esetén a következő adatok kerülnek letárolásra:

  • A kérelmező számítógép IP címe.
  • A behívás/keresés, illetve a kérelmezés napja és ideje.
  • A behívott oldal, illetve kikeresett adatok neve.
  • Hivatkozás arra az oldalra, ahonnan a kérdéses oldalt behívták.
  • A felhasználó által használt böngészőprogram, a program verzióját is beleértve.
  • A felhasználó által használt operációs rendszer.

Ezeket az információkat statisztikai célokból kiértékeljük. Ez kizárólag olyan információkat érint, amelyek nem engednek visszakövetkeztetni az Ön személyére. Egyedi felhasználóként Ön továbbra is anonim marad.

Személyes adatok gyűjtése és feldolgozása

Személyes adatok csak akkor kerülnek tárolásra, ha azt Ön – pl. az információkéréshez, a nyereményjátékhoz, vagy a hírlevél megrendeléséhez kapcsolódó regisztrálás során – megadja nekünk, és hozzájárul azok feldolgozásához. Ha valamelyik általunk kínált szolgáltatás igénybevétele során az Ön személyes adatainak megadását kérjük, akkor is kizárt, hogy az Ön személyes adatait egy személyes felhasználói profil összeállítása céljából összevonjuk a hozzáférések naplózásánál az Ön IP címére vonatkozóan szerzett adatokkal.

Minthogy az Ön adatainak az említett célokra való felhasználásához adott hozzájárulás az ilyen adatoknak az Ön által választott Volkswagen Partner (márkakereskedő, szakszerviz), pénzügyi szolgáltató (Porsche Bank, Porsche Biztosító), illetve a piackutatással és a vevők elégedettségének elemzésével foglalkozó közvélemény-kutató intézetek számára történő átadására is kiterjedhet, a kérdéses adatok átadhatók az említett intézményeknek. A szóban forgó adatok azonban – pl. címkatalógus vagy közvetlen reklám céljából – nem adhatók át egyetlen harmadik félnek sem.

Close Menu