EZ ALKALOMMAL IS CSALÁDIAS, KEMPINGEZŐS
PROGRAMOKAT SZERVEZÜNK

A találkozó  hangulatos, árnyas-ligetes kempingben, közvetlenül a Duna parton, külső helyszínen kerül lebonyolításra. 35000 négyzetméter kemping + 35000 négyzetméter strand.

GPS: 47°40’51.335″N, 19°4’57.905″E

Kapunyitás: 2013. szeptember 14-én, szombaton 08.00-kor (a szept. 13-án érkezők elfoglalhatják a helyüket már pénteken a találkozóra érvényes árak szerint – lásd lentebb a szállásdíjaknál).
Kapuzárás: 2013. szeptember 15-én, vasárnap 13.00-kor.
A területre  Transporterek és LT-k érkezését várjuk.
“Off” parkoló – ahogy tavaly előtt is – a kempingen kívül.

1 napos belépő 600 Ft/fő (16 éves kor felett), 12-16 éves korig 400 Ft/fő, 12 év alatt ingyenes,
ami a rendezvény ideje alatt érvényes és tartalmazza a rendezvényen történő részvétel díját, a vizesblokkok használatát és a strandbelépőt.
A belépő egyben nyreményjegy is.
Aki bármelyik nap 22.00 után is maradni szeretne, annak szállásdíjat kell fizetnie.

Szállás árak (kizárólag szeptember 13. és 14. éjszakákra) : Transporterben, vagy az ahhoz tartozó sátorban 2.600 Ft/éjszaka/autó, függetlenül az autóban alvók számától, de legfeljebb 8 fő/autó. Ez az összeg tartalmazza a frissen felújított wc-k, zuhanyzók használatát, víz és áramfogyasztást, Duna parti kikötő- (motorcsónak, kajak, kenu), 33m X 33m-es, 8000 köbméteres Termálvizes ülőmedence + gyerek pancsoló használati lehetőségét.

Amennyiben nem saját autódban, vagy sátradban tervezel aludni, esetleg szeretnél saját fürdőszobát, bérelhetsz szobát, apartmant, kisházat. Az ezzel kapcsolatos információkat a kemping honlapján megtalálod (www.pap-sziget.hu). Az ilyen szállás foglalását magadnak kell intézned!

2013-es Programok (tervezett, de nem kőbe vésett – a programok csak szombaton zajlanak):
Érkezés
Fotózás
Kipakolás berendezkedés
Megnyitó
Transporter Olimpia
Vetélkedők, élő társasjátékok, hogy emelje a hangulatot és kiderüljön, ki a legügyesebb, vagy legszerencsésebb
Legek:  Transporterekre leadott szavazatok eredményhirdetése
A belépőkhöz, egyéb támogatásokhoz adott nyereményjegyek sorsolása (akár a tombola)
Zene
22:00 tól csendrendelet érvényes
Tábortüzes beszélgetés

Közben folyamatosan:
– Játszótér és aktív gyerekprogramok a kicsiknek. A srácok felügyeletét nem vállaljuk, de mindent megteszünk azért, hogy az aprónép is jól érezze magát, megismerjék és megszeressék a kempingezést, a Transporter életérzést.
Szombaton 10:00 és 18:00 között várja a gyerekeket: Humán vizsga állomás, urgálóvár, trambulin, fedett játszósarok pingpongasztallal, arcfestők, bohóc..
– Támogatók, kereskedők standjai, ahol nézelődhetsz, vásárolhatsz, érdekes dolgokat ismerhetsz meg.
– Büfék a megszomjazott és megfáradt kimerült csapatoknak, a látványtól megszédült látogatóknak.
– Helyben készített gulyás.
– Alkatrész- és tartozékbörze: amit a találkozón részt vevők saját garázsaikból hoznak majd, de legfeljebb annyit, amennyi a harmadik üléssor mögött elfér egy Tranyóban. Itt eladhatod a ? nem kereskedelmi mennyiségű ? felesleges cuccaidat, amit már nem használsz, ami foglalja a helyet, de másnak értéket jelenthet és segíthet előrejutni szeretett Transporte fejlesztésében.
+ Tranyó-kavalkád.

A lényeg: kifejezetten a VW Transportereknek, LT-knek és gazdáiknak rendezett összejövetel, ahol minden tulajdonos büszkén állhat autója mellé, segítve ezzel a VW Transporter kultuszának magyarországi erősítését. Itt megmutathatod, hogy része vagy egy közösségnek, a VW Transporter rajongói táborának. Segítsd a Transporteres hagyományok erősödését, a hazai Transporteres közösségi élet kiteljesedését!

Close Menu